Új jelszó kérése

Dermacell Collagen

 Fő kategória >Dermacell Collagen

Üdvözöljük az érzékiség és szépség birodalmában!
Orvosi kutatásoknak köszönhetően egy szabadalmazott, hideg eljárással tiszta bioaktív, ép hármas hélix szerkezetű kollagén került kifejlesztésre.
Ezt a nemes kollagént olyan édesvízi halak bőréből nyerik ki, amelyek kizárólag növényekkel táplálkoznak. Számos vizsgálat igazolta, hogy a nagymolekulás kollagén kismolekulás, biológiailag aktív polipeptidekkel történő alkalmazása sokkal tartósabb, jobban látható eredményeket hoz, mint ami a szokásos, főzési eljárással kinyert kollagén által lehetséges. A hatás spektruma is sokkal szélesebb. Az a nemes kollagén, amely laboratóriumunkban kerül előállításra, egy protein hálót képez a bőrön, amely a bőr mélyebb rétegeiben visszatartja a nedvességet és a lipofil anyagokat. Az aktív alkotórészek mélyen behatolnak a bőrbe, stimulálják a szövetek kapcsolódási szintézisét és megerősítik a bőr védelmi rendszerét.

25 éves kor után bőrünk kezdi elveszíteni a természetes kollagént. Ráncok, cellulit, száraz bőr jelei mutatkoznak meg, illetve körmeink és hajunk elveszíti fényét, csillogását. Ezt a folyamatot lehet késleltetni úgy, hogy olyan természetes kollagént jutattunk a bőrnek, amely a sejtek szabályos működéséhez elengedhetetlen.

A DERMACELL kozmetikumok a szabadalmazott, egyedülálló nemes kollagénen kívül többek között a leghatásosabb új hatóanyagokat, kiváló minőségű természetes olajokat és növényi összetevőket, illetve saját készítésű hexagonális - „élő“ - vizet tartalmaznak.

DERMACELL kozmetikumok
tiszta, finom bőrért és feszes kontúrokért
egészséges körmökért és erős, ragyogó hajért

DERMACELL – Sugárzóan szebb, egészségesebb bőrért!
Bízva a sikeres együttműködésben,Webáruház készítés