Termék részletek


De Noyle's Arc- és Testolaj 50 ml

De Noyle's Arc- és Testolaj 50 ml
16 500 Ft

Tartalmaz: mogyoró*, körömvirág, argán, borágó, tök*, jojoba, szezám, olive, rozmaring, orbáncfű, napraforgó, kamilla és édes mandala olajokat. * organikus eredetű összetevők.

Használat: Reggel és este néhány csepp olajat tegyünk az ujjhegyekre. Dörzsöléssel melegítsük fel az olajat, majd oszlasszuk el az arcon és a dekoltázson. Hidratáló hatását úgy növelhetjük, ha 1-2 cseppet adunk hozzá az arckrémünkhöz.

Ne dörzsöljük be a bőrbe, sokkal inkább ütögető mozdulatokkal vigyük fel! Arckrémhez adva már 1-2 csepp is extra hidratációt biztosít. Keverjük bele folyékony alapozónkba is a hosszantartó eredmény érdekében. Testápolóhoz hozzáadva javítja a hidratációt. Hajbalzsamhoz adva szép fényt ad a hajnak és hidratálja a hajszálakat.

 

  • Az új generációs ultra-könnyű olajok hihetetlen hatással vannak a bőrre. A De Noyle’s ARCOLAJ 13 gondosan összeválogatott, 100% natúr olajat tartalmaz, melyek Omega 3 és 6 zsírsavakban, fitoszterolokban és vitaminokban gazdagok.

    Tulajdonságok: antioxidáns és regenráló hatás, segít a mélyebb ráncok mérséklésében, revitalizáló hatású és helyreállítja a bőr ragyogását, mélyhidratációt biztosít és táplál, könnyű, selymes állagának köszönhetően a bőr kellemes tapintású lesz.

    Kiszerelés: 50ml-es üvegben pipettával

  • Cikkszám
    105142
Webáruház készítés