Hasznos információk
2020.08.19 09:36

A hidratálás szerepe a bőrápolásban

bőr hidratálásA bőrápolás, a bőr hidratálása nem csak abban az esetben elengedhetetlen, ha valamilyen problémát tapasztalunk; az egészséges bőrre is oda kell figyelni.

A hidratálás a bőr víztartalmának növelése, aminek köszönhetően az kisimul és rugalmassá válik – ezt a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelével, illetve hidratáló hatású készítmények rendszeres használatával lehet elérni; vízhiányos ugyanis bármelyik típusba tartozó, akár a zsíros, pattanásra hajlamos bőr is lehet. Ha ugyanis ezt mellőzzük, akkor a bőr szárazabb, ráncosabb lesz, ráadásul viszketni fog, és könnyen ki is pirosodik, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy a hidratált bőr jobban véd a különféle kórokozókkal szemben is. Fontos még megemlíteni, hogy az arc és a test többi részének bőrfelületei alapvetően különböznek egymástól, így más és más készítményeket kell rajtuk alkalmazni: a testre valamilyen testápoló tökéletesen megfelelő, az arcra azonban a legjobban egy Coverderm hidratáló krémmel járhatunk.

Általánosan elterjedt tévhit, hogy a hidratáló krémek vizet juttatnak a bőrbe, holott épp az ellenkezője az igaz: egy hidratáló hatású készítmény megakadályozza a bőr mélyebb rétegeiben található víz felszínre jutását és elpárolgását. A Coverderm hidratáló krémek ezt meglehetősen hatékonyan képesek megoldani, ezért érdemes minden nap használni őket.

A Coverderm hidratáló krémek könnyű textúrájú és könnyen felszívódó, hypoallergén készítmények mindennapos használatra, amelyek számos, hidratáló hatású összetevőből állnak. Többféle típus elérhető webáruházunk kínálatában, melyek mindegyike kiváló minőségű termék, emellett pedig az áruk is kedvező. Ha a cél a bőr hidratálása, mindenképp érdemes kipróbálni a Covederm hidratáló krémeket, és a hatás nem marad el!

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a Coverderm hidratáló krémek, tekintse meg választékunkat, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés