Hasznos információk

bőr hidratálásA bőrápolás, a bőr hidratálása nem csak abban az esetben elengedhetetlen, ha valamilyen problémát tapasztalunk; az egészséges bőrre is oda kell figyelni.

Itt a nyár, végre meleg van és tombol a strandszezon. Ilyenkor a legtöbb nő szívesen visel elegáns, lenge ruhát, szoknyát, rövid nadrágot, azonban van, aki nem tudja ezeket a ruhadarabokat felhőtlenül viselni. Nagyon sokan küzdenek bőrhibákkal, visszerekkel, illetve striákkal, amiknek a kialakulásáról senki sem tehet, mégis zavaróak. Szerencsére ma már megvannak rá a módszerek, amikkel ezek a hibák eltüntethetőek, illetve elfedhetőek a nem kívánatos tünetek. Erre való a testalapozó, vagyis más néven a folyékony harisnya.

A napozás sokak számára fontos, akik természetes úton szeretnék elérni az áhított barnaságot, ám nem szabad megfeledkezni a védekezésről sem, hiszen az UV sugárzás komoly károkat okozhat a bőrön, és a bőrrák kialakulásához is hozzájárul. A fényvédelem arcra és testre egyaránt fontos, még akkor is, ha csak ruhában sétálunk a napsütésben, ám a strandon, vagy akár csak a saját kertünkben napozva egyenesen elengedhetetlen.

De Noyle's termékcsaládA De Noyle's kozmetikumok hazánkban talán még nem ismertek széles körben, ám biztos, hogy ez nem marad így sokáig, hiszen igen magasra helyezték a mércét, ami a minőséget illeti – ehhez képest viszont az áruk kifejezetten kedvező.

Webáruház készítés